0 0
Banana peanut butter overnight oats

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 мл кокосово мляко кокосова напитка, не гъстото мляко от кенче
2/3 ч.ч. овесени ядки фини, съвсем обикновени
2 с.л. кленов сироп
2 с.л. чия семена
1 с.л. фъстъчено масло пълна, с връх
1 с.л. черен шоколад настърган/ капки/ шоколадов чипс
2 бр банан , нарязани на колелца, единият е за гарниране

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Banana peanut butter overnight oats

Features:
  • Веган
  • 10 min +
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Здравейте мили приятели,

Мислех още вчера да пиша, но понеже бях почивка от работа, а времето беше разкошно се заех с чистене. Имам още доста за подреждане, но отхвърлих някои неща. Мих прозорци. Доволна съм.

Освен това направих пилешка супа за днес и утре. И едно печено свинско с картофи и моркови. Стана разкошно. Беше с кожата и тя стана невероятна. Ще имаме и за днес за обяд.

Вечерта (то си беше  сутринта, нали съм с обърнат режим) реших да приготвя закуската за днес. Сетих се, че имам едно изостанало кокосово мляко… и ето на сътворих тази закуска за двама ни с Данчо. Той обожава фъстъчено масло. Мисля, че може да изяде неограничени количества, дори с риск да му стане лошо ахахах. Мисля, че е едно от най-любимите му неща за ядене. Затова и реших овесените ядки да ги приготвя с фъстъчено масло.

Аз често предпочитам сладка закуска. Хубавото на тази е, че е идеална за приготвяне от заети хора. Просто разбъркваш всичко и оставяш да престои в хладилника и на сутринта имаш вкусна закуска и нямаш никакви грижи. Напоследък имам нужда точно от това. Не знам защо нещо не успявам да си разчета както трябва времето.

От това количество ни излязоха 2 порции.

Пожелавам ви прекрасна седмица.

Steps

1
Done

Няма никаква философия в приготвянето на тези пренощували овесени ядки. В купа смесвате всички продукти (без единия банан), покривате със свежо фолио и оставяте в хладилник за поне няколко часа. Най-добре за цяла нощ. Преди лягане си ги приготвяте и на сутринта имате готова закуска.

Можете да украсите с каквото пожелаете. Аз използвах както се вижда същото като в състава - банан, фъстъчено масло, шоколадови люспи и чия семена.

galka

previous
Маслени бисквитки с матча
next
Кюфтета от киноа с чеснов сос
previous
Маслени бисквитки с матча
next
Кюфтета от киноа с чеснов сос

Add Your Comment